Verzenden / Afhalen

Uw bestelling laten Bezorgen?


Online een nieuwe fiets bestellen? Voordelig & snel bij Van Zaane Tweewielers.

Van Zaane Tweewielers maakt fietsen betaalbaar, wij bieden u niet alleen de laagste prijs, ook bieden wij verschillende betaalmogelijkheden. En hoe lang moet u wachten? We leveren binnen 3 werkdagen!

Betaalgemak bij Van Zaane Tweewielers!
U heeft bij ons de keuze uit:

- Betalen per IDeal
- Betalen per bankoverschrijving
- Betalen bij afhalen in de winkel

Uw bestelling gratis thuisbezorgd boven de €50!
Wanneer u een fiets online bestelt, wilt u deze natuurlijk zo spoedig mogelijk in huis hebben. Van Zaane Tweewielers begrijpt u!
Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Uw bestelling wordt bezorgd door onze logistieke partner DHL.
Let op: DHL geeft geen tijdsindicatie weer, enkel een bezorgdag.

Informatie omtrent het retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@van-zaane.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Vragen?
Heeft u vragen over onze fietsen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 17.00 via het telefoonnummer 020 - 684 00 94.


Uw bestelling zelf afhalen?


Van Zaane Tweewielers biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te halen bij onze afhaallocaties in Nederland. Zo bespaart u verzendkosten en heeft u de fiets nog eerder in huis. 

Afhalen in doos of gemonteerd
Afhalen is alleen mogelijk wanneer u uw bestelling volledig heeft afgerond. Na het bestellen zullen wij z.s.m. contact met u opnemen voor het maken van een afhaal afspraak. Houdt rekening met een afhaaltijd van één tot twee werkdagen. Het is mogelijk dat de fiets van ons centraal magazijn naar ons afhaalpunt dient te worden verzonden. 

U kunt er voor kiezen om de fiets geheel gemonteerd op te komen halen. Voor het monteren wordt €20,- aan montagekosten in rekening gebracht. Dit kunt u contant voldoen bij het afhalen. Het laten monteren van een fiets kan één tot twee werkdagen duren.


Testrit maken ?
Wilt u liever eerst een testrit maken voordat u een fiets koopt? Dat is mogelijk. Onze specialisten helpen u graag om de juiste fiets te vinden. Wij adviseren u om eerst een afspraak te maken per telefoon of e-mail voordat u besluit langs te komen in onze showroom. Wij hebben namelijk niet alle modellen direct rijklaar staan. 


Onze Afhaal Locaties:

Van Zaane Tweewielers Amsterdam

Hoofdweg 650-652
1055AB Amsterdam
Tel: 020 - 684 00 91

Van Zaane Tweewielers Zaandam
Westzijde 64
1506EG Zaandam
Tel: 075 - 617 30 15