Kinderfietsen

Kinderfiets? De mooiste kinderfietsen op een rij!
Wat is er nu belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe kinderfiets? Het allerbelangrijkste is natuurlijk de maat. Onze kinderfietsen zijn per inch maat gerangschikt. De kleinste kinderfiets is 10 inch. Dat zijn de loopfietsen en driewielers. Daarna loopt de maat iedere keer met 2 inch op. Zowel de jongensfietsen als de meisjesfietsen starten bij 12 inch en lopen door naar de 26 inch. En daarna? Daarna is het tijd voor een volwassenenfiets!

Veelzijdig assortiment kinderfietsen
Welke maat is voor jouw kind nu het beste? Je kunt het zelf online berekenen of om advies vragen bij onze klantenservice. Onze kinderfietsen kenmerken zich door een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Waarom zou je nieuwe kinderfiets een vermogen moeten kosten? Dat is nergens voor nodig. De lage prijzen zie je op deze website staan. Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en veelzijdig assortiment goedkope kinderfietsen.

Alle denkbare kleuren en altijd snel geleverd!
Voor stoere kleuters hebben we gave sportfietsen, maar ook voor oudere kinderen hebben we mooie fietsen. Welke kinderfiets spreekt jou het meeste aan? Onze kinderfietsen zijn leverbaar in iedere denkbare kleur en vrijwel altijd op voorraad. Heb je een coole kinderfiets gespot? Het kopen van een fiets is kinderspel. Betaal met Ideal of in de winkel, wij brengen je bestelling gratis en snel naar je toe. Heb je nog vragen over één van onze kinderfietsen? Aarzel niet, maar neem contact op. We nemen graag de tijd om je een goed advies te geven!

Welke fietsmaat heb ik nodig?
Weet u niet welke fietsmaat u precies nodig heeft? Klik dan hier om te bekijken welke fietsmaat het meest geschikt is. Of heeft u een vraag over iets anders? Neem contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail via info@van-zaane.nl of bel onze klantenservice: 088 - 712 73 73.

Wilt u eerst een proefrit maken ? kom dan naar één van onze winkels in Zaandam of Amsterdam, wij raden u aan om eerst telefonisch contact op te nemen met de winkel van uw keuze. winkel Amsterdam: 020 - 684 00 91 / winkel Zaandam: 075 - 617 30 15

Verfijnd zoeken

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 55