Elektrische Fietsen

Elektrische fietsen en Elektrische bakfietsen, Bestel uw elektrische fiets of bakfiets online bij Van Zaane
De nieuwste trend in Nederland, de elektrische fiets of bakfiets, ook wel e-bike of e-bakfiets genoemd. Momenteel zijn er ruim 1 miljoen elektronische fietsen in Nederland. In het begin werden deze fietsen een beetje gezien als een 'fiets-voor-oude-mensen'. Maar dit stigma is definitief voorbij. Tegenwoordig zie je bijna niet meer het verschil tussen een Hollandse dames- of herenfiets en een elektrische fiets. Het enige verschil met een normale fiets is dat er een subtiele accu is verwerkt op de bagagedrager.

Voordelig online elektrische fietsen of elektrische bakfietsen bestellen
Een elektrische fiets of elektrische bakfiets is niet meer zo duur als voorheen. Bij Van Zaane verkopen we al e-bikes voor onder de 1000 Euro. Dat betekent dat een elektrische fiets geen enorme investering meer hoeft te zijn. Zo kan je blijven genieten van het fietsen! Ook elektronische fietsen zijn snel leverbaar. U heeft uw nieuwe fiets binnen maximaal 5 werkdagen binnen. U kunt er zelf voor kiezen om uw fiets door ons te laten monteren of dat u de fiets zelf monteert. 

Wilt u eerst een proefrit maken ? kom dan naar één van onze winkels in Zaandam of Amsterdam, wij raden u aan om eerst telefonisch contact op te nemen met de winkel van uw keuze. winkel Amsterdam: 020 - 684 00 91 / winkel Zaandam: 075 - 617 30 15

Verfijnd zoeken

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 40