Fietsen

Diverse soorten fietsen in onze online fietsenwinkel
Een kwaliteits fiets koop je voordelig online bij Van Zaane tweewielers. De fietsen collectie van Van Zaane bestaan uit damesfietsen, herenfietsen, transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, fixed gear fietsen en zelf tandems van zeer sterke kwaliteit, deze zijn leverbaar zonder en met versnellingen. Deze fietsen worden geleverd met 2 jaar garantie en voor zeer scherpe prijzen.

Online uw fiets kopen bij Van Zaane Tweewielers
In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod aan degelijke maar toch goedkope damesfietsen, herenfietsen, transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, fixed gear fietsen en zelf tandems. u kunt vanuit uw luie stoel makkelijk browsen door al onze verschillende soorten fietsen en zelfs direct bestellen en makkelijk betalen via iDeal. Uiteraard is het ook mogelijk een fiets af te halen of uit te proberen in één van onze winkels te Zaandam of Amsterdam.

Wilt u eerst een proefrit maken ? kom dan naar één van onze winkels in Zaandam of Amsterdam, wij raden u aan om eerst telefonisch contact op te nemen met de winkel van uw keuze. winkel Amsterdam: 020 - 684 00 91 / winkel Zaandam: 075 - 617 30 15

Verfijnd zoeken

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 39