Bakfietsen

Betaalbare bakfietsen met versnellingen! Nu ook Elektrische bakfietsen !
Nieuw bij Van Zaane Tweewielers is deze bakfiets van het merk Troy. Troy staat bekend als een merk dat betaalbare bakfietsen aanbiedt. Deze Troy bakfiets is een bakfiets met stevig metalen frame, 7 derailleur versnellingen van het merk Shimano, hydraulische remmen en nog veel meer. De overige specificaties vindt u onder het kopje "Omschrijving". Dus bent u op zoek naar een betaalbare bakfiets met enige luxe? Dan is deze bakfiets van Troy zeker een goede optie!

De bakfietsen zijn fietsen die steeds vaker voorkomen in ons straatbeeld. En dat is niet voor niets: de bakfietsen zijn namelijk voor veel mensen dé perfecte fiets! Zowel kinderen als boodschappen kunnen eenvoudig van A naar B vervoerd worden. In tegenstelling tot de ouderwetse bakfiets, zijn de bakfietsen van tegenwoordig prima bestuurbaar en “betrapbaar”.  Nu ook bij Van Zaane de handige en natuurvriendelijke elektrische bakfiets.

Wilt u eerst een proefrit maken ? kom dan naar één van onze winkels in Zaandam of Amsterdam, wij raden u aan om eerst telefonisch contact op te nemen met de winkel van uw keuze. winkel Amsterdam: 020 - 684 00 91 / winkel Zaandam: 075 - 617 30 15

Let op: de prijzen zoals aangegeven zijn de prijzen voor een bakfiets in doos, voor volledige montage brengen wij € 75,- in rekening.

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7